Beste basketballer, ouder en trouwe supporter,

De sporthallen overal te landen liggen er verlaten bij. Spelers blijven achter zonder hun favoriete sport te kunnen beoefenen, zonder hun vrienden en ploegmaats….

Ouders vallen in een zwart gat met zoveel vrije tijd in het weekend, verlangend naar de tijd dat ze bij het ochtendgloren met hun spruit naar een fantastische match konden vertrekken, om nog maar te zwijgen van het wassen van de truitjes….

Coaches blijven verweesd achter, ze wilden de spelers nog zoveel bijleren, net nu de ploeg die ene fase bijna helemaal onder de knie had,… we zijn misschien wel “kampioen” maar kunnen het niet vieren, en de laatste training die meestal toch een “feestje” is, kwam helemaal onverwacht…

Maar niet getreurd, als de sporthal in mei de deuren terug zou openen staan onze trainers paraat om toch nog een paar keer samen te komen om het seizoen dan toch in schoonheid af te ronden.

Onze familiedag die gepland was voor 9 mei 2020 zal uitgesteld worden naar het begin van het nieuwe seizoen. Dus hou eind augustus alvast vrij om er een onvergetelijke seizoensopener van te maken.

Intussen hoeven jullie niet stil te zitten. Op onze website vinden jullie een paar filmpjes met oefeningen die perfect thuis gedaan kunnen worden. En natuurlijk kan je de conditie ook perfect onderhouden door te gaan lopen ….zeker nu het weer opnieuw beter wordt….

Tot gauw met hopelijk goed nieuws

#blijf sporten #blijf gezond #blijf in uw kot